Bursa turkcell kredi anında nakit

Bursa turkcell kredi anında nakit

6 Ay ve Üzeri Turkcell Faturalı Hat Kullanıcılarına, Faturaya Ek Cihaz Bozdurma İşlemi ile 20.000 TL’ye Varan Nakit İmkanı. Sadece Bursa’daki müşterilerimiz başvurabilir.

Acil nakit ihtiyaçlarınız için benzersiz çözümlerin sunulduğu faturalı hatta kredi imkanı ile siz de acil nakit ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri bulabilirsiniz. Bağlı olduğunuz GSM operatörü üzerinden telefon satın alarak bozdurma işlemini gerçekleştirdiğiniz faturalı hatta kredi sisteminde, talep ettiğiniz kredi tutarının aynı gün içerisinde hesabınıza yatmasını sağlayabilirsiniz. Son derece hızlı ve kolay olarak gerçekleşen bu işlemler için Türkiye’nin her yerinden başvuruda bulunabilirsiniz. Cep telefonunuzdan, tabletinizden veya bilgisayarınızdan giriş yaparak günün her saatinde başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Faturalı Hatta Kredi Başvurusu

Faturalı hatta kredi başvurusu için ihtiyacınız olan tek kriter 6 ay boyunca faturalı hat kullanmış bir birey olmanızdır. Turkcell operatöründe bulunan faturalı hat üyeliğiniz üzerinden cihaz alımı yaparak bozdurma işlemlerini gerçekleştirmek için hattınızı minimum 6 ay boyunca kullanmanız gereklidir. Bu süreç içerisinde faturalarınızı düzenli ve eksiksiz ödediyseniz, ödemelerde herhangi bir gecikme yapmadıysanız ihtiyacınız olan tutarı kolaylıkla alabilirsiniz. Başvuru için hattın yasal sahibinin olması gereklidir. Faturalı hat kullanıcısı olsanız dahi tüm süreç faturanın yasal sahibi ile yürütüleceğinden işlem onayları için faturalı hat sahibinin imzası gereklidir. Bu nedenle başvurunun mutlaka hattın yasal sahibi tarafından yapılması gereklidir.

 

Sözleşmeyi GSM Operatörünüz ile Yapın

Son derece güvenli bir sistem olan Turkcell faturalı hatta kredi imkanında acil nakit ihtiyaçlarınıza etkin çözümler sunmak için sözleşmeyi GSM operatörünüz ile aranızda gerçekleştirirsiniz. Bu sayede süreç ile ilgili aklınızda herhangi bir soru işareti kalmaz. Ödemelerinizi faturanıza ek olarak gerçekleştirirsiniz, bu da size ekstradan 10 gün kazandırır. Çünkü; faturalı hatta kredi ödemelerinizi faturanıza ek olarak gerçekleştirirsiniz. Fatura kesim tarihinden itibaren 10 gün ödeme süreniz olduğu için aslında ödemelerinizi 40 günde bir yapabilirsiniz. Son derece avantajlı olan bu sistemden faydalanmak için siz de hemen faturalı hatta kredi imkanımızdan faydalanabilirsiniz. Senetsiz, kefilsiz, bankaların yaptığı hayat sigortası zorunluluğu olmadan acil nakit ihtiyaçlarınıza minimum kesintiyle sahip olmak için Turkcell faturalı hatta kredi imkanından faydalanabilirsiniz.

Acil Nakde Sıkıştıysanız Çözümü Var

Bütçenizi yormadan ve borcunuzu aylara yayarak ödeme yaparak nakit stresinden kurtulmak çok kolay. İşlemlerinizi tek tıkla gerçekleştirerek Türkiye’nin neresinde olursanız olun istediğiniz meblağa ulaşmak mümkün. Kimlik bilgilerinizden sisteme kredi alımı için uygun olup olmadığınız ile ilgili bilgi gelir. Belirli bir zaman aralığında cihaz kampanyalarından faydalanmamış olmanız, ödemelerinizi düzenli olarak yapmanız ve minimum 6 ay boyunca faturalı hatta sahip olmanız kriterler arasındadır. Turkcell hatta sahip GSM operatörünüz sayesinde acil nakit sorunlarını bir sorun olmaktan çıkarmak sizin elinizde. Bu sistemde sözleşme direkt olarak alıcı ile satıcı arasında yapıldığı için işlemlerinizi çok hızlı ve kolay bir şekilde sürdürebilirsiniz.

hakkımızda

Bursa'da güvenilir adresiniz
Birey Danışmanlık

Faturalı hatta nakit sistemi; Telefon faturanıza tarifeye ek ödemelerinizle aynı gün nakit sahibi olacağınız bir sistemdir. 10 dakikalık sorgulama sonrası sonuç olumlu ise aynı gün içinde nakitiniz elinizde.

"Tarafınıza bir mağduriyet yaratacak bir davranışta bulunulmaz, sistem tamamen güvenilirdir." Sisteme güvenemeyen müşterilerimiz, öncelikle bizi arayarak danışmanlarımızla konuşabilir, daha sonra işlem merkezimiz gelerek başvurularınızı yapabilirsiniz.

  • Aynı Gün İçinde.
  • Ön Ödemesiz.
  • Yüz Yüze İşlem.
  • Elden Nakit.
Hemen iletişime geç 0544 321 11 16 veya 0544 310 11 16
anında kredi

Online Başvuru

    0+
    Toplam Başvuru
    0+
    Olumlu Başvuru
    0+
    Teslimat